Stop madspild…….. og lidt om COOP Danmark.

COOP Danmark sender mig et nyhedsbrev med gode tilbud og firmaet (Jeg er medejer/medlem) arbejder på at undgå madspild.

Det har givet mig billige indkøbsmuligheder i min lokale Dagli’Brugs, for nu sætter butikken varerne ned før sidste salgsdato.

COOP har kampagner på deres webside, for eksempel spansk mad.

Spanien er meget mere end tapas og paella.

Det spanske køkken er bedst kendt for sin mangfoldighed af små retter, kaldet tapas, velkendt verden over. For i Spanien mødes man om maden og deler den med alle om bordet!
Det spanske køkken er mere end tapas. Det bugner af fyldige, krydrede retter baseret på svinekød eller lam, prøv en Estofado (gryderet med bl.a. oksekød, tomat og rødvin). Kolde grønsagssupper som gazpacho er også populære i varmen. De serveres gerne til frokost, tapas eller som forret.

Der findes et utal af spanske oste, men fåremælksostene Manchego og Burgos, samt Tetilla (komælksost) er en klassisk ingrediens i tapas, men Burgos spises også gerne som dessert. Chorizo er et af de spanske produkter, som vi virkelig har taget til os i Danmark

Spanske retter fra COOP's madside, ser det ikke lækkert ud?

Spanske retter fra COOP’s madside, ser det ikke lækkert ud?

Samvirke

Jeg vil godt slå et slag for et af de andre tilbud COOP har, nemlig bladet Samvirke, der er gratis hvis du er medlem af COOP Danmark. For andre er prisen 39 kroner.

Temaet i denne måned er vinduer.

Det var så lidt reklame for COOP……..

Dette indlæg blev udgivet i Private tanker, Uncategorized og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.