Kommunal politik behøver ikke være kedeligt…. 8-)

Charlotte Brangstrup er viceborgmester i Glostrup Kommune. Hun har poppet sin valgkamp for Glostrup Listen op med Boudoir fotos af hende selv, det er fotos uden så meget tekstil, som det fremgår af billedet på hendes Facebook profil……..

Charlotte_Brangstrup_a

Charlotte Brangstrup, opmærksomhed og kommunalvalg er tre ting, der hører sammen. Nu udgiver Glostrups viceborgmester nøgenbilleder under kategorien “Boudoir billeder”.

Charlotte_Brangstrup_glostrup

Den helt store historie ved sidste kommunalvalg, altså i 2009, var da Charlotte Brangstrup tiltrak sig nærmest landsdækkende opmærksomhed ved at skifte fra SF til flertalsgruppen og gå uden for parti. Det tippede flertallet til borgmester John Engelhardt, der nu har siddet i fire år på rådhuset som den førende politiker.

Et efterspil omkring søgning af personfølsomme oplysninger om Charlotte Brangstrup fik tidligere borgmester Søren Enemark (S) en tur i fængsel, og dén historie kender de fleste fra Glostrup nok.

Men sagaen om Charlotte Brangstrup er ikke slut her.

Nu tiltrækker Glostruplistens mest eksotiske kandidat sig opmærksomhed på Facebook med en række såkaldte “boudoir billeder’, der er en genre inden for nøgenfotografering.

Det skriver Folkebladet – for Glostrup -Brøndby – Vallensbæk den 14. november 2013.
Læs artiklen her…….

Se Charlotte Brangstrups Facebook side her…..

Se fotografens øvrige billeder på https://www.facebook.com/www.mikke.dk

ØH…… Hvad er hendes politik…… jeg ved det ikke………..

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.