Masha Vang er single igen…….

En nyhed som er nødt til at komme ud på et tidspunkt:

Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok og ingen er kede af det.

Hun er en fantastisk person, og det har været en fornøjelse, så længe det varede. Jeg har lært enormt meget af hende. Selvfølgelig om de sociale medier, som hun mestrer, men eksempelvis har hendes fokus på madvaner også medvirket til, at jeg lige nu er lettere, end jeg har været i ti år. Så jeg tager mange gode ting med mig, og jeg har vitterligt elsket at være sammen med hendes søde datter.

Mascha har sine grunde til at ville stoppe, og for mig handler det først og fremmest om, at jeg synes ambitionen med et forhold skal være mere end at køre frem og tilbage til Dragør. Der må gerne være en ambition om et tættere fællesskab, hvor man som minimum eksempelvis holder ferie sammen, og måske også overvejer at komme til at flytte sammen på et tidspunkt i fremtiden. Ellers vil jeg ikke bruge årevis på det.

Jeg ønsker Mascha alt godt og takker for den store oplevelse det sidste år og tre måneder. Jeg vil lige som så mange andre fortsat læse med på Danmarks bedste blog.

Der er mange meget vigtigere emner at kaste sig over, så lad os ikke bruge for meget tid på det i medierne. Så spændende er det heller ikke

Fortsat rigtig god sommer til alle

Dette indlæg blev udgivet i Private tanker, Uncategorized og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.