Ny side på min blog.

Jeg har en plan – se den under “Mit projekt“.

Jeg vil tabe mig og har gjort det,  men det er ikke nok 🙁

Jeg holder af god mad og et godt glas rødvin, det er et problem når man så vejer 18 kg. for meget ;-)

Jeg holder af god mad og et godt glas rødvin, det er et problem når man så vejer 18 kg. for meget 😉

 Hvilken vægt er god for mig?

Mit BMI tal er for højt! Mit næste mål giver også for stor et BMI tal, jeg må faktisk kun veje 82 kg. Så der er noget at arbejde med :-) Men jeg er ikke sikker på jeg lever et bedre liv ved 82 kg, men et sted mellem 82 og 90 kg, det er mit endelige mål!

 Mit BMI tal er for højt! Mit næste mål giver også for stor et BMI tal, jeg må faktisk kun veje 82 kg. Så der er noget at arbejde med 🙂 Men jeg er ikke sikker på jeg lever et bedre liv ved 82 kg, men et sted mellem 82 og 90 kg, det er mit endelige mål!
 
 

Hvornår er et BMI normalt? (Kilde Danske Vægtvogtere.)
 En beregning af dit BMI viser altså, hvor meget du vejer i forhold til din højde. Derfor vil et højt BMI ofte være tegn på, at fedtdepoterne i kroppen er for store. Omvendt er et lavt BMI som regel en indikator for, at kroppen er underernæret. Begge dele kan være skadeligt på sigt. Når du har beregnet dit BMI, kan du se, om dit BMI er inden for normalområdet ud fra følgende retningslinjer:

 BMI over 29: Svær overvægt. Du gør klogt i at tabe dig da din overvægt kan forårsage sygdom.
 BMI 24 – 29: Moderat overvægt. Du bør smide et par kilo for at komme ned på din normalvægt.
 BMI 19 – 24: Normalvægtig
 BMI under 19: Undervægtig

 Der vil dog altid være visse forbehold ved en beregning af BMI, da den ikke tager højde for muskulatur og kropsbygning. Derudover kan den normale formel for BMI beregning kun anvendes for personer over 18 år. Som udgangspunkt bør en kvindes BMI dog være mellem 19,0 og 23,9, mens en mands BMI ideelt set bør være mellem 21,0 og 25,0.

Du kan regne dit BMI tal ud efter denne formel:
Er du 1,74 cm. høj og vejer 75 kg vil en beregning af dit BMI se således ud:
 1,74 * 1,74 = 3,03
 75 / 3,03 = BMI på 24,75

Dette indlæg blev udgivet i Private tanker, Uncategorized. Bogmærk permalinket.